Palvelut

Vuokraa virtuaalitila ja järjestä tapahtuma, kuten taidenäyttely, työpaja, elokuva- tai runoilta tai yksityistilaisuus virtuaalitalo IloNovissa! Jos etsit jotain erityistä, voimme yhdessä suunnitella tarpeisiisi sopivan virtuaalitilan, joka sulautuu saumattomaksi osaksi IloNovia.

Tule mukaan luomaan uutta virtuaalista todellisuutta, jossa teknologia, hyvinvointi, luovuus ja ihmiset kohtaavat!

Vuokraa virtuaalitila

IloNovissa on pääaulan, eli Atriumin lisäksi kahdeksan erilaista virtuaalitilaa: Luovio, Sammal, Novellia, Resona, Kotolo, Vivola, Lumina ja Avarium.

Jokaisessa tilassa on oma tunnelmansa ja teemansa. Tilat on suunniteltu inspiroimaan, vastaamaan erilaisiin vuorovaikutustarpeisiin sekä edistämään aitoja kohtaamisia uudella, virtuaalitodellisuuden mahdollistamalla tavalla.

Olipa kyseessä intiimi kokous, luova työpaja, taideprojekti tai seminaari, IloNovin tiloista löydät tapahtumallesi sopivan ympäristön.

Klikkaa kuvakkeita alla ja tutustu tiloihin!

Hanki oma virtuaalitila

Oletko taide- ja kulttuurialan toimija, sosiaali- ja terveysalan edustaja tai sinulla on hyvinvointia edistävä tuote tai palvelu, joka sopii IloNovin ja Kalliolan arvoihin?

Suunnittele oma, yksilöllinen virtuaalitila, joka integroituu osaksi IloNovin monimuotoista kokonaisuutta.

Virtuaalitila on dynaaminen ja interaktiivinen alusta, joka uudistaa tapasi viestiä, verkostoitua, rakentaa brändiä sekä edistää myyntiä ja markkinointia digitaalisessa ympäristössä.

Virtuaalitilassa on mahdollisuus yhteisöllisyyteen, monipuoliseen vuorovaikutukseen, tarinankerrontaan, immersiiviseen oppimiseen ja monialaiseen yhteistyöhön.

Suunnittelemalla oman virtuaalitilan varmistat, että jokainen elementti palvelee juuri sitä sanomaa ja kokemusta, jonka haluat yleisöllesi välittää.

Virtuaalitilan ominaisuudet ja mahdollisuudet

Luo mieleenpainuva 3D-virtuaalitila

Oletko haaveillut pitäväsi seuraavan koulutustilaisuutesi, työpajasi tai kokouksesi tilassa, joka muistuttaa lempielokuvasi maailmaa tai vaikkapa retrofuturistista avaruusasemaa? IloNovissa se on mahdollista! 

Kuvittele tila, joka kutsuu osallistujat seikkailuun ja ohjaa heidät viestisi ytimeen. Virtuaalitilassa yksityiskohdat kuten muoto, värit, valaistus ja objektien sijoittelu voivat kaikki viestiä jotain tärkeää ja ohjata osallistujia tietynlaiseen toimintaan tai tunnetilaan.

Järjestä kokouksia ja tapahtumia

Luo tiimillesi, yhteistyökumppaneillesi tai yleisöllesi mieleenpainuva, yhteisöllinen kokemus järjestämällä tapahtuma tai kokous omassa virtuaalitilassasi.

Virtuaalitilassa osallistujat edustavat itseään avatar-hahmoina, ja voivat keskustella, chattailla sekä jakaa oman näyttönsä toistensa kanssa.

Koska avatarit liikkuvat ja toimivat virtuaalisessa ympäristössä, voit nähdä missä muut ovat, kenen kanssa he keskustelevat tai mihin he kiinnittävät huomiotaan. Tämä mahdollistaa keskustelun ohjaamisen ja fokuksen säilyttämisen juuri siihen kohteeseen tai paikkaan, joka on sillä hetkellä merkityksellinen. Lisäksi voit käyttää osoitinta korostamaan tiettyjä kohtia 3D-tilassa, tehostaen esitystäsi tai keskustelua.

Monipuoliset vuorovaikutusmahdollisuudet luovat yhteisen läsnäolon ja yhteisöllisyyden tunteen, vaikka osallistujat olisivatkin eri puolilla maailmaa. 

Tilaisuuteen mahtuu kerralla enintään 30 osallistujaa. Jos haluat järjestää suuremman tapahtuman, kerro toveistasi meille.

Esitä videoita, kuvia ja ääntä

Herätä virtuaalitilasi eloon dynaamisilla multimediaesityksillä! Voit esittää virtuaalitilassa videoita, kuvia ja ääntä ja luoda interaktiivisia esityksiä.

Toiminnallisuudet, kuten automaattinen toisto, käynnistys- ja pysäytysominaisuudet antavat mahdollisuuden suunnitella miten ja milloin sisältö esitetään sekä käyttäjälle vapauden hallita esityksen kulkua.

Striimaa reaaliaikaisesti

Striimausmahdollisuus tuo elävän, reaaliaikaisen läsnäolon suoraan virtuaaliympäristöösi. Voit esittää reaaliaikaista videostriimiä valittujen 3D-objektien pinnoilla. 

Voit integroida virtuaalitilaasi esimerkiksi webkamerakuvaa – oli se sitten taiteellinen installaatio luonnosta, näkymä toimitiloihisi tai live-lähetys tapahtumasta keskeltä kaupungin sykettä.

Esitä verkkosivujen sisältöä

Käyttäjät voivat tutustua verkkosivujesi tai -sovellustesi sisältöön suoraan 3D-tilassasi. Käyttäjän napauttaessa valitsemaasi symbolia tai objektia heille avautuu haluamasi verkkosivu tai -sisältö kätevästi HTML-ponnahdusikkunan kautta.

Voit näin integroida virtuaalitilaasi informaatiopisteitä, verkkokauppoja, opetusmateriaaleja tai vaikkapa palautelomakkeita. Verkkosivustojen integrointi virtuaalitilaan tekee siitä dynaamisen ympäristön, jossa kävijät voivat reagoida välittömästi, tehdä ostopäätöksiä ja saada lisätietoa ilman, että heidän tarvitsee poistua virtuaalitilasta.

Anna käyttäjän vaikuttaa 3D-objektien ulkoasuun

Anna käyttäjälle mahdollisuus vaihdella 3D-elementtien materiaaleja. Tämä ominaisuus avaa uusia tapoja kokea, oppia ja vuorovaikuttaa virtuaalitilassa. Voit esimerkiksi luoda kolmiulotteisen taideteoksen, jonka eri osien tekstuureja käyttäjä voi vaihtaa luoden uusia merkityksiä.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Esitä sisältöä tai mainosta IloNovissa

Etsitkö uutta yleisöä teoksillesi tai osallistujia työpajaasi? Onko sinulla asiantuntijuus, jonka haluaisit tuoda esiin? IloNovissa on monipuolisia mahdollisuuksia sisältösi esittelyyn ja mainontaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä paras tapa saada osaamisesi, tuotteesi tai palvelusi näkyväksi.