Usein kysytyt kysymykset

Mikä on IloNovi?

IloNovi on vuorovaikutteinen 3D-virtuaalitalo, joka tarjoaa pääsyn taide- ja kulttuuritapahtumiin internetin välityksellä. IloNovissa liikutaan kuin 3D-tietokonepelissä erilaisissa huoneissa ja tiloissa, joissa on tapahtumia ja kiinnostavia taide- ja kulttuurisisältöjä. Voit myös vuokrata tiloja IloNovista ja järjestää omia tapahtumia.

Kenelle IloNovi on tarkoitettu?

IloNovi on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat nauttia taiteesta ja kulttuurista vaikkapa omasta nojatuolista käsin. IloNovin sisällöistä vastaavat taide- ja kulttuurialan toimijat sekä terveys- ja sosiaalisektorin asiantuntijat ja työryhmät.

Mitä tietoja minusta kerätään?

IloNovin rekisteri- ja tietosuojaseloste löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Mistä löydän käyttöohjeet?

Pääset tutustumaan IloNovin käyttöohjeisiin, kun olet ensin kirjautunut IloNovin käyttäjäksi.

Pitääkö minun kirjautua IloNoviin?

IloNovissa on sekä avoimia tapahtumia että ennakkoilmoittautumisen vaativia tapahtumia. Avoimiin tapahtumiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, mutta rekisteröityminen IloNoviin vaaditaan aina turvallisuussyistä.

Kuka vastaa IloNovin toiminnasta?

IloNovin toiminnasta vastaa Kalliolan Setlementti ry. IloNovin yhteyshenkilö Kalliolassa on projektipäällikkö Jaana Merenmies. Yhteystiedot löytyvät tästä.

Voinko käyttää IloNovia tabletilla tai puhelimella?

Kyllä, voit käyttää IloNovia tietokoneen lisäksi tabletin ja älypuhelimen verkkoselaimella.

Mitä teknisiä vaatimuksia IloNovin käyttö edellyttää?

Päästäksesi IloNoviin tarvitset joko mobiililaitteen tai tietokoneen, jossa on internetyhteys, verkkoselain sekä ääni- ja videotoiminnot. Halutessasi entistä syvemmän kokemuksen voit käyttää virtuaalitodellisuuslaseja, joiden avulla näet ja koet IloNovin maailman ympärilläsi.