Kalliolan kansalaisopiston taidekurssien kevätnäyttely: Luovuutta, tekemisen iloa ja yhdessä oppimista!

Kalliolan kansalaisopiston taidekurssien kevätnäyttely: Luovuutta, tekemisen iloa ja yhdessä oppimista!

Kalliolan kansalaisopiston taidekurssien kevätnäyttelyssä pääset tutustumaan taidekurssien opiskelijoiden teoksiin. Näyttely koostuu Kalliolan kansalaisopiston kevään 2024 taidekurssien teoksista.

Tähän yhteiseen näyttelyyn kutsuttiin mukaan opiskelijoita yhteensä seitsemältä pitkältä taidekurssilta. Jokainen opiskelija päätti itse, osallistuuko näyttelyyn ja jos niin millä työllä. Näyttelyyn saatiin akvarelleja, akryylimaalauksia, piirustuksia sekä öljyväritöitä.

Kuten kansalaisopiston kursseilla yleisestikin, on näyttelyssä mukana erilaisia ihmisiä eri elämäntilanteista ja se näkyy myös teoksista. Kurssi luo yhteisen luovuuden ja itseilmaisun tilan, jossa jokainen saa työskennellä oman työnsä parissa omista lähtökohdistaan. Pienessä ryhmässä saa ohjausta ja inspiroituu myös muiden luovuudesta ympärillä.  

Tähän tapahtumaan on vapaa pääsy. Osallistuaksesi tapahtumaan, sinun tulee ensin rekisteröityä IloNoviin. Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään tästä. Jos olet jo kirjautunut sisään, siirry sivulle Oma IloNovi, josta pääset sisälle taloon.

Päivämäärä

27/05/2024 – 31/08/2024
Jatkuva…

Aika

08:00 – 18:00

Sijainti

Luovio
QR koodi

Recent Comments

Ei kommentteja.