Polycrafters

Polycrafters

Ammattiopisto Liven TELMA-koulutuksen opiskelijoiden ja Muoviamon näyttelyssä muovijäte löytää uuden tarkoituksen taiteellisten teosten ja uusiomuovituotteiden kautta. Näyttely on esimerkki siitä, miten taiteen, muotoilun ja ympäristötietoisuuden yhdistäminen voi johtaa uusien kestävien tuotteiden syntymiseen.

Muoviamon kurssilla Liven Sörnäisten toimipisteessä opiskelijat ovat syventyneet kierrätysmuovin mahdollisuuksiin, tavoitteenaan oman uusiomuovituotteen suunnittelu ja kehittäminen. Näyttely koostuu kurssin aikana valmistuneista kokeiluista, prototyypeistä ja taideteoksista. Vaikka kurssi ei ole vielä päättynyt, opiskelijoiden työt osoittavat jo nyt luovuuden ja ennakkoluulottoman asenteen voiman muovin uudelleenkäytössä.

Oppilaat ovat perehtyneet mm. muovipussien jalostamiseen uusiomateriaaliksi prässäämällä ja silittämällä, sekä leikittelemällä luovasti muotojen, värien ja tekstuurien kanssa. Syntyneestä uusiomateriaalista, muovikankaasta, on valmistettu lompakkoja, koruja, kasseja, säilytystaskuja, speedcubing-matto ja taideteoksia. Monimutkaisemmat ideat ja tuotteet valmistuvat materiaaliin rauhassa tutustuen ja kokeillen.

Tähän tapahtumaan on vapaa pääsy. Osallistuaksesi tapahtumaan, sinun tulee ensin rekisteröityä IloNovin jäseneksi. Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään tästä. Jos olet jo kirjautunut sisään, siirry sivulle Oma IloNovi, josta pääset sisälle taloon.

Päivämäärä

01/05/2024 – 31/08/2024
Jatkuva…

Aika

Koko päivä

Virtual Event

Sijainti

Luovio
Kategoria
QR koodi

Recent Comments

Ei kommentteja.